Hoe werkt het?
In een ‘hei-sessie’ van een halve dag, zoeken we samen met u (het begin van) een oplossing voor een prangend marketing- of communicatieprobleem. U, de opdrachtgever, komt met uw probleem en maximaal vier mensen naar onze ‘kerk’. Wij zetten twee of drie toppers in op het gebied van strategie, creatie en/of omni-media om het probleem te ontleden en een oplossing te zoeken.

De Pressure Cooker Sessie is inclusief een compleet verzorgd ontbijt of lunch en een compacte rapportage waarin de probleemdefinitie, een outline voor de besproken strategie en een aanzet voor een thematische/creatieve richting zijn opgenomen. En omdat we graag kennismaken met uw organisatie bieden we deze sessies aan voor een all-in prijs van € 499,-.

Wat moet u doen?
Meld u aan met behulp van het hiernaast getoonde formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag ook: 088 0000 222 en vragen naar Chiel te Loeke of Ton Kamp.

Het Pressure Cooker Pakket van Q-marq lijkt me wel wat. Neem alstublieft contact op met:

 

Contactpersoon

Functie

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer


Spelregels: Alle informatie die wij van u ontvangen wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld, eventueel gewaarborgd met een geheimhoudingsverklaring. Wij zijn gewend ons werk te leveren inclusief onbeperkt gebruiksrecht voor Nederland. Indien van deze regel afgeweken moet worden, dan stellen wij u daarvan vooraf op de hoogte.