Hoe werkt het?
Het begint met kennismaken en inventariseren van wensen en mogelijkheden. Dat kan wat ons betreft in één en dezelfde bijeenkomst waardoor we geen tijd verspillen. Vervolgens presenteren wij een samenvatting van het gesprek en een plan van aanpak inclusief uitgangspunten en planning.

Met het MKB-pakket bent u in één keer klaar om uw organisatie op een opvallende en eigentijdse manier in de markt te zetten en zaken te doen. Het pakket omvat: een strategische aanbeveling, het ontwerp voor een nieuwe huisstijl of de aanpassing van een bestaande huisstijl en een creatief communicatieconcept. Daarnaast ontvangt u de ontwerpen en basis DTP-bestanden voor stationery (briefpapier, vervolgpapier, enveloppen en visitekaartjes), een payoff/claim, een basis website (responsive), een stramien voor advertenties en brochures en een basisontwerp voor signing en fleetmarking. De prijs: €4999,- (ex. BTW)

Wat moet u doen?
Meld u aan met behulp van het hiernaast getoonde formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag ook: 088 0000 222 en vragen naar Chiel te Loeke of Ton Kamp.

Het MKB Pakket van Q-marq lijkt me wel wat. Neem alstublieft contact op met:

 

Contactpersoon

Functie

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer


Spelregels: Alle informatie die wij van u ontvangen wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld, eventueel gewaarborgd met een geheimhoudingsverklaring. Wij zijn gewend ons werk te leveren inclusief onbeperkt gebruiksrecht voor Nederland. Indien van deze regel afgeweken moet worden, dan stellen wij u daarvan vooraf op de hoogte.