Hoe werkt het?
Stuur uw briefing voor een communicatie-opdracht (ook) naar ons en wij gaan er mee aan de slag. Dat mag een concrete opdracht zijn (advertentie, brochure, huisstijl, website), maar ook meer abstracte problemen (marcom-strategie, positionering, omnichannel strategie) zien wij als een welkome uitdaging. Afhankelijk van de aard en omvang van het probleem komen wij bij u terug met een gerichte oplossing of een plan van aanpak, inclusief een duidelijke planning en een vlijmscherpe offerte. Wij gaan er vanuit dat we daarna zaken kunnen doen, maar mocht onze oplossing u niet bevallen, dan betaalt u geen cent. Integendeel, wij betalen u: € 50,- contant. Als dank voor de genomen moeite en de kans die u ons geboden heeft.

Wat moet u doen?
Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en stuur het op. Wekelijks honoreren wij één aanvraag, alle inzenders worden per omgaande geïnformeerd over de status van hun verzoek. Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht komen wij direct met onze oplossing, of nemen we contact met u op voor nadere afstemming.

Spelregels: Alle informatie die wij van u ontvangen wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld, eventueel gewaarborgd met een geheimhoudingsverklaring. Wij zijn gewend ons werk te leveren inclusief onbeperkt gebruiksrecht voor Nederland. Indien van deze regel afgeweken moet worden, dan stellen wij u daarvan vooraf op de hoogte. Mochten we niet tot zaken komen, dan blijven alle voorstellen eigendom van Q-marq BV.

Uw gegevens

 

Contactpersoon

Functie

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

 

Omschrijving en deadlines

Briefing